Fyra arrangemang den närmaste veckan

Välkommen på följande samtal och föredrag:

  • Onsdag den 29 oktober, kl 19 på Aspuddens Bokhandel i Stockholm. David Qviström, Devrim Mavi och jag samtalar om migration och gränser. Inträde: 50 kr. Mer info och eventuellt föranmälan på arrangemangets facebooksida.
  • Torsdag den 30 oktober, kl 18 på ABF-huset i Stockholm. ”En fackbok, en författare”. Jag intervjuas om Gränsbrytarna och bokens tilllkomst av journalisten och författaren Anders Sundelin. Arrangörer är ABF Stockholm och Minerva, fackförfattarsektionen inom Sveriges Författarförbund. Mer info och eventuellt föranmälan på arrangemangets facebooksida.
  • Måndag den 3 november, kl 19 på ABF-huset i Stockholm. ”Det nya Europa”. Arrangörer är ABF Stockholm och tidskriften 10-tal. Jag samtalar med Dan Jönsson och Kajsa Ekis Ekman, med Stina Oscarson som moderator. Mer info på arrangemangets webbsida.
  • Tisdag den 4 november, kl 13-17 på Globalen i Malmö. Arrangör är Globala skolan och målgruppen är lärare, lärarstudenter, personal inom socialtjänst och flyktingmottagande. Jag talar om min nya bok ”Gränsbrytarna”, och Röda korsets ungdomsförbund genomför därefter ett interaktivt rollspel om MR, ”På flykt” (lämpligt för årskurs 9 och gymnasiet). Mer info på arrangemangets webbsida.

Om du arbetar på någon organisation eller förening som vill anlita mig som föreläsare eller paneldeltagare är du välkommen att mejla till contact@delareguera.se.

You may also like

Leave a comment