Intervjuad om migrationslitteratur i DN Kultur

I dag intervjuas jag i DN Kulturs ”Boklördag”, tillsammans med Niklas Orrenius och förläggaren Richard Herold. Såväl Orrenius som Fabrizio Gatti (som skrivit storverket ”Bilal”, utgiven på Celanders förlag) och jag själv kommer att delta vid bokmässan i Göteborg, vilket jag ser fram emot. Där hoppas jag få träffa många engagerade och intresserade läsare, så att vi tillsammans kan föra upp dessa frågor ännu högre på dagordningen och få fart på den dialog om nationalism, migration och mänskliga rättigheter som jag tror är nödvändig. DN-artikeln går att läsa i sin helhet här.

You may also like

2 comments

  • Henrik Celander 10/09/2014   Reply →

    Spännande intervju och jag hoppas få tillfälle att läsa din bok. Men det stämmer inte riktigt att Natur & Kultur skulle ha gett ut ”Fabrizio Gattis storverk ’Bilal'”. Det är faktiskt vi som har gett ut den på Celanders förlag. Välkommen till vår monter B04:29 på bokmässan om ett par veckor. / Henrik Celander

    • admin 10/09/2014   Reply →

      Du har så rätt, Henrik, det gick lite för snabbt där. Ursäkta detta klavertramp. Har korrat blogginlägget. Allt gott / Erik de la Reguera

Leave a comment